Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των αξεσουάρ και ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Στον κατάλογο μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα βελτίωσης κινητήρων και διάφορα αξεσουάρ που αφορούν την εξωτερική, εσωτερική και μηχανική βελτίωση του αυτοκινήτου σας.
Body Kit, Προφυλακτήρες, Spoiler, αεροτομές, φανάρια, πρόσθετα πλαστικά διακόσμησης, αναρτήσεις κ.α.
Επιλέγουμε όλα τα προϊόντα μας με βασικό κριτήριο την ποιότητα τους, ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση.
Oι συνεργάτες μας είναι επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού και πιστοποιημένοι κατασκευαστές με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου.
Στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες τάσεις, εμπλουτίζοντας τη συλλογή μας με ότι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Όλες οι αποστολές των προϊόντων γίνονται για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες απευθείας από τις αποθήκες μας και δίνεται μεγάλη προσοχή στο αμπαλάζ των δεμάτων για να φτάσουν ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία με τους ευνοϊκότερους όρους αποστολής, με διαρκή παρακολούθηση της παραγγελίας (Track ID) για την έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σας.
Αναγνωρίζοντας την σημασία της ασφάλειας των συναλλαγών λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια!